Menu Meny

Guide til New York

En guide til det hemmelige utelivet i New York

Overnatting

The Pierre Hotel: Et ikonhotell på 5th Avenue som åpnet i 1930. Fem stjerners luksus med en fantastisk utsikt over Central Park. Og de har special offers!
www.tajhotels.com

The Carlyle Hotel: Ligger i Madison Avenue på Upper East Side og er et luksuriøst 35 etasjes hotell fra 30-tallet, som i tillegg til sine oppussede art deco-interiører kan tilby Woody Allen på klarinett i hotellets kafé på mandager. Fra 1600 kroner natta. www.rosewoodhotels.com

Fort Place Bed & Breakfast: Beliggenheten er utenfor bykjernen på Staten Island, med ferjeforbindelse over til Manhattan. Men art deco-stilen er på plass og dobbeltrom er rimelig, fra 680 kroner natta.
www.fortplace.com

Flere barer og restauranter

21 Club på Midtown Manhattan www.21club.com
En legendarisk tidligere speakeasy-bar. I dag er det amerikansk kjøkken i luksuriøse omgivelser hvor jeans er forbudt. Stedet oppbevarte vinsamlingene til en rekke stjerner, som Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Kjendisene kommer i dag også, og har ofte sine favorittbord.

Maison Premiere i Williamsburg www.maisonpremiere.com
Liten, intim restaurant og bar i 20-tallsstil, hvor gjestene sitter rundt en avlang bardisk. Klientellet er avslappet kledd her i New Yorks hipstergate, men du føler deg ikke overpyntet i finstasen, for bartenderne har hvite skjorter og tverrsover. Østers happy hour kl. 16‒19. Adresse: 298 Bedford Avenue.

Clover Club i Brooklyn www.cloverclubny.com
Ung bar i tidsriktig stil. Live jazz på onsdager og gratis entré. Voksent og avslappet klientell. Stedet serverer vanlig barmat, og har kanskje byens beste Mac'n Cheese. Den ginbaserte drinken «Clover Club» er deres spesialitet.

Frisør & Shopping

For Gentlemen:

What Goes Around Comes Around på 351 West Broadway
Stock Vintage i East Village, på 143 East 13th Street

For Ladies:

Le Grand Strip, 197 Grand Street i Williamsburg
Vintagebutikkene som florerer på Bedford Avenue og i sidegatene, som «Malin Landaeus» og Antoinette.

Unisex:

Frisørsalongen Tommy Guns på Manhattan, 138 Ludlow Street. Avdelingen i Brooklyn er nyere og ligger på 85 North 3rd Street. Bestill time på www.tommygunsny.com

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten - ca én gang i måneden.

Abonnér - spar 70%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!