Menu Meny

Våre favoritter: Maldivene

Oppnåelig øydrøm på Vabbinfaru, Maldivene

Maldivene er kjent for sitt noe friske prisnivå, for mange av oss en destinasjon som rett og slett ikke er et alternativ. Og likevel, selv om det fortsatt er mange av resortene som har et prisnivå som kun de færreste har råd til, så fins det steder som er litt mer oppnåelig og som tilbyr luksus for en sum som ligger et godt stykke under konkurrentene. Banyan Tree Resort på øya Vabbinfaru er et sånt sted.

Øya ligger bare en halvtimes båttur unna den internasjonale flyplassen, og er så nær drømmen om paradis du kan komme. Perfekt form, som om den er tegnet av en 7-åring med fargeblyanter, og du kan rusle barbeint rundt hele øya på under ti minutter.

Vabbinfaru er grønn og frodig og er stor nok til å ha en skog full av palmetrær som du ikke finner på de andre øyene. Hver av de 48 villaene er utstyrt med utendørs dusj, jacuzzi og et ålreit basseng. Selv om Vabbinfaru kun har én restaurant, er menyen stor og variert nok til at du ikke går lei. Du spiser stort sett alfresco, sandgulv, atmosfæren er avslappet, men det oppfordres til å holde en viss kleskode for å opprettholde et snev av raffinement.

Rett utenfor stuedøra, på revet (riktignok delvis skadet av koral-bleking), er det finfine snorklemuligheter, der rokker, skilpadder og til og med svarthalehai ikke er uvanlige syn. Stadig bedre flyforbindelser fra Norge og kortere reisetid gjør Maldivene til et supert ukesturalternativ.

Døgnprisen for en villa på stranden (2 personer med frokost) fra kr 6700. Ulike pakker er tilgjengelig, f.eks. fullpensjon.

Banyan Tree Resort, Vabbinfaru, Maldivene, banyantree.com

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten - ca én gang i måneden.

Abonnér - spar 70%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!